نسخه چاپي
ارسال به دوست
۵ واحد نانوایی متخلف شهرستان ورامین به تعزیرات حکومتی معرفی شدند
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ورامین با اشاره به برخورد جدی گشت مشترک بازرسی با نانوایی های متخلف سطح شهرستان، از ۵ واحد نانوایی متخلف شهرستان ورامین به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان تهران، هاتف ممیزی مدیر جهادکشاورزی شهرستان ورامین از برخود با نانوایی متخلف در گشت مشترک، متشکل از ادارات تنظیم بازارجهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی شهرستان، شبکه بهداشت خبر داد.
وی افزود : در این بازدیدها، ۵ واحد نانوایی متخلف که شامل کم فروشی، فروش اجباری، زمان پخت، رعایت نکردن بهداشت و نداشتن کارت بهداشت بود با تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی معرفی شد
ممیزی در ادامه تصریح کرد: گشت مشترک به صورت مستمر در شهرستان پابرجا خواهد بود و با واحد های متخلف به صورت جدی برخورد خواهد شد.
شهروندان محترم می توانند شکایات و انتقادات خود را از طریق شماره سامانه ۱۲۴ و یا ۳۶۲۲۲۰۰۵ واحد تنظیم بازار شهرستان با کارشناسان در میان بگذارند
تعداد نمایش خبر:56
تاریخ درج خبر:سه شنبه ٩ خرداد ١٤٠٢
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | |