نسخه چاپي  ارسال به دوست

جشنواره های عرضه ماهی وطبخ آبزیان در استان تهران برگزار می شود

سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: برگزاری جشنواره های عرضه ماهی وطبخ آبزیان درراستای بهبود شرایط بازارآبزیان بامشارکت اتحادیه تولید کنندگان ماهیان پرورشی گرمابی سراسر کشوردر دستور کار شیلات استان تهران قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، نوراله حسینی گفت: باتوجه به افزایش قیمت ها به خصوص ماهی قزل آلا میزان مصرف به صورت محسوس کاهش داشته اما این کاهش در مصرف سرانه نمی تواند زیاد تأثیرگذار باشد.

نوراله حسینی اضافه کرد: شیلات استان در راستای جبران این افزایش قیمت با هماهنگی اتحادیه عرضه کنندگان ماهی استان تهران نسبت به ارائه سایرماهیان تازه از نوع کپور ماهیان توانسته است تعادل خوبی را در بازارعرضه آبزیان ایجاد گردد که کمبود ماهی تازه ملموس نباشد.حسینی در خصوص دلیل این گرانیها گفت: افزایش قیمت نهاده ها(خوراک آبزیان، بچه ماهی، مکمل ها و بخش خدمات) از دلایل اصلی افزایش قیمت ماهی پرورشی ازجمله قزل آلا است؛ البته بیماری کرونا نیزدرگرانی وافزایش قیمت ماهی بی تاثیر نبوده است مدیر شیلات استان تهران تأکید کردواز طریق برگزاری جشنواره های مشارکتی با اتحادیه پرورش دهندگان ماهیان گرمابی استان تهران وحتی سراسر کشور وشهرداری های مناطق استان تهران وهمچنین عرضه ماهی در سطح ادارات ودستگاههای اجرایی در صدد هستیم که بتوانیم به آسانی ماهی را با قیمت مناسب در دسترس همگان قراردهیم .

نوراله حسینی اضافه کرد: شیلات استان در نظر دارد در راستای برقراری تعادل در این افزایش قیمت ها با هماهنگی اتحادیه تولید

کنندگان ماهیان گرمابی کشور نسبت به عرضه انواع ماهیان گرمابی، مانند کپور، آمور، فیتوفاگ و سرگنده شرایط بازارعرضه آبزیان را بهبود بخشد.

وی افزود، کاهش قیمت ها در گرو کاهش و تثبیت قیمت نهاده ها می باشد. همچنین برگزاری جشنواره های طبخ آبزیان با همکاری اتحادیه ماهیان گرمابی کشور و سرای محله شهرداری ها اثر بسیار مثبتی در افزایش سرانه مصرف خواهد داشت.

 

تعداد نمایش خبر:31

تاریخ درج خبر:سه شنبه ٩ آذر ١٤٠٠

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: